Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Házi malmok képes leírás - Kenyér.tlap.hu
részletek »

Házi malmok - Kenyér.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kenyer.tlap.hu » Házi malmok
Keresés
Találatok száma - 4 db
BioMill Kft.

BioMill Kft.

A biomalom egészségünk megőrzéséhez és egy egészségesebb táplákozáshoz nyújt segítséget Önnek. A különböző gabonákból természetes úton állíthat elő otthonában lisztet. A teljeskiőrlésű liszt élettani hatásai kimagaslóan jobbak a boltokban megvásárolható liszteknél.

Garajszki Jenő Kőfaragó mester - Malomkövek

Garajszki Jenő Kőfaragó mester - Malomkövek

Cégünk 1950-ben lett alapítva, azóta több generációs családi vállalkozásként működik. Az eltelt időszakban betontermékekkel, műkőtermékekkel, mészkő-, márvány-, gránit- és gipsztermékekkel is igyekeztünk kielégíteni a megrendelők igényeit. Honlapunkon megtekinthetik cégünk teljes termékkollekcióját, és várunk minden olyan egyedi igényt, mellyel teljesebbé tudjuk tenni lakásuk, ingatlanuk kényelmét.

Kétezeregy malom

Kétezeregy malom

Táplálkozásunkban a különféle gabonákból készült termékek, a kenyér és tésztafélék központi helyet foglalnak el. A teljes kiörlésű liszt tartalmazza a gabona maghéját és csírakezdeményét a fehér liszttel ellentétben, amely csak a gabona keményítő részéből áll. A fehér lisztből ezáltal hiányzik a vitaminok, ásványisók, nyomelemek, stb., egyszóval a vitálanyagok jelentős része. A barnaliszt állás közben, nagy felületénél fogva rendkívül gyorsan elveszíti vitálanyag értékét, így körülbelül két hét alatt ugyanolyan értéktelenné válik mint a fehérliszt. Ezzel ellentétben a frissen őrölt ill. pelyhesített gabona tartalmazza mindazt, ami egészségünk megőrzéséhez szükséges.

Malomgyártó

Malomgyártó

A Malomgyártó Kft. a reformkonyha nélkülözhetetlen eszközeit kínálja Önnek: elektromos és kézi malmokat, pelyhesítőket, fából készült tálakat, tároló hordókat, gabonasilókat, lenvászon gabonatárolókat, és egyéb kiegészítőket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük bizalommal forduljon hozzánk elérhetőségeink valamelyikén.

Tuti menü