Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pékségek képes leírás - Kenyér.tlap.hu
részletek »

Pékségek - Kenyér.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kenyer.tlap.hu » Pékségek
Keresés
Találatok száma - 27 db
 Ceres Zrt.

Ceres Zrt.

A Ceres név talán senkinek sem hangzik ismeretlenül, hiszen viselője (aki egyébként egyenlő a görögök Déméterével) a rómaiaknál az aratás, a földművelés istennője volt, a mitológia szerint Ceres vezetette be az emberiséget a gabonatermesztés rejtelmeibe. A kenyeret Ceres istennőnek köszönhetjük, így stílszerű névadónak bizonyult az istennő számunkra, a győri Ceres ZRt. számára is. Sütőipari vállalatunkat az 50-es évek elején alapították, az évek hosszú sora alatt sok változást, ezen belül névváltozást is megélt, így sokaknak talán még a korábbi cégnév, a Győri Sütő is ismerősnek tűnhet. 2002 jelentős év cégünk életében, hiszen ekkor került bevezetésre a Ceres Sütő, mint márkanév.

Bácska Sütő- és Édesipari Kft

Bácska Sütő- és Édesipari Kft

Különleges figyelmet fordítunk az egészséges táplálkozás körébe tartozó termékek fejlesztésére és gyártására. Cégünk az egyetlen hazai vállalkozás jelenleg, mely pászkát állít elő igen jó minőségben.

Brucker pékség - Budapest

Brucker pékség - Budapest

Brucker pékség - Budapest Termékeink között kenyérfélék, pékáruk, finompékáruk, kalácsféflék, fánkok, cukrásztermékek és szendvicsek találhatóak. Az ötletekre és az építő jellegű kritikára mindig nagy hangsúlyt fektetünk.

Brunch pékség és szendvicsbár - Budapest

Brunch pékség és szendvicsbár - Budapest

Pékségünkben 120-150 terméket gyártunk és forgalmazunk, melyeket kizárólag csak a saját tulajdonú boltjainkban árusítunk. Igényes boltokat üzemeltetünk, és ennek megfelelően ügyelünk a kifogástalan minőségre. Boltunkat az teszi értékessé és egyedivé, hogy termékeink saját pékségünkben, helyben készítjük ezzel is szolgálva vásárlóink megelégedését.

Csányi Pékség - Mezőcsokonya

Csányi Pékség - Mezőcsokonya

Csányi Pékség - Mezőcsokonya - 1981 óta. Hagyományos receptúra (hagyományos érlelésű kovász) és a régi kalács, rozskenyér receptek garantálják a házias, hagyományos, kiváló minőséget.

Favorit Pékség - Szeged

Favorit Pékség - Szeged

Csongrád megye számos településén tíz éve nap mint nap folyamatosan jelen van egy vállalkozás a mindennapi kenyérrel - amelyet így ismernek: Favorit Pékség. A szegedi székhelyű vállalkozás zöldmezős beruházással 1992-ben indult - a jelenlegi 1400 m2-es üzemméretét és kapacitását négy ütemben történő fejlesztés eredményeként érte el.

Fejedelmi Pékség - Tiszakécske

Fejedelmi Pékség - Tiszakécske

A Fejedelmi Pékség, ahol termékeinket előállítjuk, 70 alkalmazottal, 16 féle kenyeret és 50 fajta péksüteményt kínál vásárlóinak. A kenyérféléket a hagyományos, kovászos technológiával, új kőlapos, német gyártmányú etage kemencékben sütjük. Ez biztosítja a kenyér "igazi" ízét, aromáját, magas élvezeti- és tápértékét. A modern "felfújt", kalács jellegű termékek helyett a testesebb, héjasabb házi jellegű kenyérfélék gyártását helyezzük előtérbe. A péksüteményeket a hagyományos kelt, leveles -és túrótésztától a csodás tésztaköltményekig, mind korszerű, forgókocsis kemecékben sütjük.

Hunorganic Kft.

Hunorganic Kft.

A Glutenix, Naturbit és Kenyérvarázs termékcsaláddal azokat az igényes embereket szeretnénk kiszolgálni, akik számára a minőség, a különlegesség és a sokféle felhasználási lehetőség fontos. Termékeink praktikusak, mert a folyamatosan bővülő receptgyűjteményben az egyes keverékekhez többféle recept is található itt a WEB-oldalunkon vagy ingyenes receptfüzeteinkben. A termékek kaphatók itt a webáruházon keresztül megrendelve, a bioboltokban vagy gyógynövényeket és speciális diétás élelmiszereket árusító üzletekben.

Idesüss pékség

Idesüss pékség

A Zsarnóczay és Fivére Kft. Idesüss pékség 1992. év elején kezdte meg tevékenységét. Azóta folyamatos technikai fejlesztés mellett egyre fokozódó mértékű termelést folytat a sütőüzem. A tulajdon tiszta profilú magyar családi.

Hirdetés
Ihász pékség Dunaföldvár

Ihász pékség Dunaföldvár

Az Ihász Zoltán és Társa Kft. 1996-ban alakult. A vállalkozás indítása id. Ihász Zoltán pékmester nevéhez fűződik. A cég lelkiismeretes és kitartó munkájának köszönhetően 30 fős vállalkozássá vált. Ismerje és kóstolja meg hagyományos kovásszal készült és reform termékeinket.

Jelenfi Pékség Sütőipar - Kengyel

Jelenfi Pékség Sütőipar - Kengyel

Magvas barna, korpás, rozsos, kukoricás, szívbarát (omega-3) kenyér, korpás és korlandkifli, -zsemle. Terveink között szerepel diabetikus termékek gyártása. Kenyereink hagyományos ízvilága a mai napig megőrzött kovászos tecnológiának, és az apáról-fiúra szálló 50 éves termelési tapasztalatnak is köszönhető.

Jókenyér - Ludwig & Mentesi Kft. - Solymár

Jókenyér - Ludwig & Mentesi Kft. - Solymár

1995-ben egy német-magyar házaspár úgy gondolta, hogy Magyarországon megpróbál olyan pékséget nyitni, ahol itthon még teljesen idegen rozs és magos kenyereket, zsemléket készítenek. Az akkori igény még csak néhány 10 darab kenyeret és nem sokkal több zsömle gyártását tette lehetővé, így nem csoda, hogy alkalmazott nélkül ment a termelés. A termék egyediségére egyre jobban felfigyeltek a Vásárlók és az új ízzel is megbarátkoztak, hiszen a termelés egyre csak nőtt. Már kellettek alkalmazottak is. A munkatempó és a precizitás is szokatlan volt a magyar viszonyokhoz szokott dolgozóknak, de végül csak megbarátkoztak vele. Mind a termékpalettát, mind az üzletek számát megnöveltük. Egyre több és több termék fogyott. Jelenleg naponta 6 "Jókenyér szaküzletbe" és 190 partnerüzletbe szállítunk, 8 szállítójárművel.

Kanizsa pékség - Nagykanizsa

Kanizsa pékség - Nagykanizsa

1994-ben megalapított Bonbonetti Rt. jogutódja a Kanizsa Pékség Zrt., 100%-os magyar magántulajdonú vállalkozás, Zala, Somogy, Vas megye meghatározó, a régió egyik legdinamikusabban fejlődő sütőipari vállalkozása. Jelenleg a termékgyártás a nagykanizsai telephelyünkön, valamint a 2008. márciusában elindult zalaegerszegi új sütőipari üzemünkben történik. A cégcsoportnál az alkalmazottak száma meghaladja a 190 főt. 36 teherautóval naponta 600 vevőpartnert (hiper- és szupermarketek, diszkontok, magánvevők, intézmények, szállodák, büfék) akár többszöri beszállítással szolgálunk ki sütő- és cukrászipari termékekkel. Vevőink 170 féle sütőipari termékből választhatnak. Napi friss pékáruk gyártásán kívül fagyasztott- és tartós pékáruk, sütemények, torták, hidegkonyhai készítmények és szendvicsek előállításával foglalkozunk. 8 saját szakboltunkban naponta több mint 5000 vevőt szolgálunk ki. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésre és a vásárlói elégedettségre. .

Lavina pékség Paks

Lavina pékség Paks

A paksi LAVINA Kft. süt˜üzemének 1991. évi megalapítását követ˜en folyamatosan fejl˜dve vált cégünk a Dél-dunántúli régió süt˜ipari piacának egyik meghatározó szerepl˜jévé, mely pozíció megtartását és továbbvitelét els˜dleges feladatunknak tartjuk. Ezen fejl˜dés utóbbi eredményeként 1998-ban készült el új, 1000 négyzetméteres, minden szakmai követelménynek megfelel˜ pékségünk, ahol több mint harminc f˜ dolgozik.

Ligeti pékség - Sárisáp

Ligeti pékség - Sárisáp

Ligeti pékség - Sárisáp Hagyományos kovászos technológiával készült termékeink mellett, több mint negyvenféle péksütemény szerepel terméklistánkon. Nagyon közkedveltek finomáruink, mint például a házi recept alapján készült ünnepi mákos- és diós bejgli.

Lipóti Pékség

Lipóti Pékség

A Lipóti Pékséget Tóth József Péter alapította 1992-ben. Ma is ő a cég tulajdonosa, és vezetője. A Lipóti Pékség kezdetben 15-20, főként Lipót környéki kis boltot látott el kenyérrel és pékáruval. Kapacitását és létszámát folyamatosan növelve a pékség 2004-ben került válaszút elé. A multinacionális élelmiszerláncok térnyerése a kis boltokat egyre inkább ellehetetlenítette, és úgy tűnt, hogy a "multik" beszállítójaként sem lehet hosszú távon fennmaradni. Ekkor döntött úgy a cégvezető, hogy saját mintabolthálózatot hoz létre. 2006-ban Győrben három mintaboltot nyitottak, és Mosonmagyaróváron is megjelent a jellegzetes Lipóti Pékség színvilág a város sétálóutcáján. 2007. tavaszán Győr-Moson-Sopron megyében már 25 mintabolttal van jelen a Lipóti Pékség.

Tuti menü